En Enorm Skatt

Det finns en enorm skatt av vackra föremål från de gångna decennierna. Vi uppskattar dessa föremål för deras design och skönhet. Därför vill vi gärna ta tillvara på denna skatt och också göra föremålen tillgängliga för Dig.

Vi specialicerar oss i första hand på porslin från de klassiska svenska tillverkarna Rörstrand, Gustavsberg och Gefle, men porslinsföremål från andra tillverkare - både svenska och från andra länder finns i butiken. Vi bygger också upp ett sortiment av glas, servisglas såvälsom konstglas. Glas från de svenska glasbruken - Kosta Boda, Orrefors m fl utgör basen i sortimentet.

Vårt lager finns i klassisk bruksmiljö vid Tobo Herrgård i norra Uppland. Du är välkommen att hämta varor (kvällstid eller helger) efter överenskommelse.

Lagret av servisdelar kompletteras och utökas hela tiden, så har du en servis du vill komplettera eller börja samla på hoppas vi kunna hjälpa dig. Är det något speciellt du söker som inte finns i butiken, kontakta oss gärna - det kan finnas i vårt lager, annars så håller vi utkik efter de föremålen.

Kvalitén är viktig för oss – vi säljer aldrig något med naggar eller sprickor, dvs något som vi själva inte skulle vilja använda. Se "Vår Kvalitet" för mer information.

 

Miljöpolicy

Vi vill vara försiktiga med jordens resurser. Det är bl.a. därför vi säljer vintage – vi tar till vara de skatter som har funnits i någon annans gömmor och som kan komma andra till glädje igen.

Förpackningar
Av samma anledning återanvänder vi förpackningsmaterial så långt det är möjligt. Vi tillvaratar, i den mån vi kan, redan använda kartonger som vi packar våra leveranser i. Naturligtvis är det vi använder helt och rent – vi tummar aldrig på kvalitén.

 

Vänligen respektera:

Vi utför INTE VÄRDERINGAR (för att värdera krävs auktorisation)

Vi köper tyvärr inte in porslin och andra varor utan att fysikt ha bedömt kvaliten i verkligheten.

 

Kontakta oss via e-mail: info@porslinsbutiken.se

Kontakta oss per telefon: Kvällstid eller helger på 0730 45 40 04, Lena Persson

Adress

Tel: +46 730 45 40 04

E-post: info@porslinsbutiken.se

Tobo Herrgård, Magasinet

Kontakt:

Kontakta oss via e-mail: info@porslinsbutiken.se

Kontakta oss per telefon: Kvällstid eller helger på 0730 45 40 04, Lena Persson